Articole

Cum să-ți îngrijești părul pentru a preveni căderea părului

Cum ai grijă de părul tău? Aspectul părului dumneavoastră depinde nu numai de îngrijirea zilnică și de cosmeticele potrivite, ci și de starea generală a corpului dumneavoastră și de ceea ce mâncați. Dacă trăiți în condiții de stres, aveți dezechilibre hormonale sau folosiți produse cosmetice greșite, părul dumneavoastră poate deveni fragil și predispus la cădere. […]

Cum să-ți îngrijești părul pentru a preveni căderea părului Citeste tot »

Cauze, prevenire și remedii eficiente pentru căderea părului.

Problema căderii părului afectează un număr din ce în ce mai mare de persoane, atât la bărbați, cât și la femei. Pierderea excesivă a unui fir de păr după altul ne poate provoca o mare suferință. Găsirea cauzei căderii părului și punerea în aplicare a unei îngrijiri adecvate ne va ajuta să facem față problemei.

Cauze, prevenire și remedii eficiente pentru căderea părului. Citeste tot »

Cele mai frecvente 10 mituri despre cum să îți îngrijești părul

Odată cu creșterea intensă a rețelelor de socializare, au apărut multe „școli” despre cum ar trebui să ne îngrijim pielea, corpul sau părul pentru a ne bucura de un aspect impecabil. Din nefericire, acest lucru a adus cu sine o avalanșă de sfaturi discutabile care, în loc să ne ajute, ne pot afecta semnificativ aspectul.

Cele mai frecvente 10 mituri despre cum să îți îngrijești părul Citeste tot »

Scroll to Top